> september 2004:
Vi er nu alle kommet ovenpå igen efter Rikke-Louises sygdoms periode. Jeg har haft et par måneders pause fra mit projekt hvilket gav en indre ro for os alle. Rikke-Louise har nu startet arbejde igen og jeg har genoptaget mit projekt. Vores lille guldklump, Johannes, har bare klaret hele forløbet flot. Han stortrives og er efterhånden ved at være en stor dreng.

> juni 2004:
Rikke-Louise er lige blevet indlagt pga. en knude på nyren. Efter operationen konstaterede man at knuden var ondartet. Dette gav vores lille familie en del at tænke på og livet har pludselig fået en ny og ubeskrivelig dimension påsat.

> maj 2004:
Vi har lige underskrevet det betingede skøde på vores 'nye' hus. Der er overtagelsesdato senest juni 2005. Da huset kræver en ordentlig omgang bliver indflyttedato ikke overtagelsesdatoen. Se billeder af [huset]

> februar 2004:
Jeg har påbegyndt mit sidste afgangsprojekt som skal være færdigt til september.

> januar 2004:
Et nyt år er startet og dette bliver spændende se hvad det byder.

> juni 2003:
Vi er nu tilbage i Sønderborg og skal begge starte uddannelse til september.

> april 2003:
Vi skal giftes. Stedet er Sæby kirke og efterfølgende holdes festen i Høng Hallens selskabslokaler. Vi går i øjeblikket og glæder os utroligt meget til
denne begivenhed. [Bryllup]

> 3. februar 2003:
Studiestart på DTU. Var meget uheldig med kurser, da der var lodtrækning. Kæmpede for at kunne deltage i de enkelte kurser, da det var af stor betydning for min videre uddannelse. Fik dog et nogenlunde skema!

> 22. december 2002:
Johannes blev døbt i Søllerød kirke. Vi havde inviteret den nærmeste familie og havde en dejlig dag i Kollegiets festlokale efterfølgende. Vi serverede pizza med 4 forskellige hjemmelavede salater. Til dessert hjemmelavet is. Til kaffen havde vi bagt kransekage og chokoladekager pyntet med marcipan og Johannes skrevet i glasur. Johannes var meget fin i mormors brudekjole/mors dåbskjole og han var så sød hele dagen. Vi syntes det blev en meget vellykket dag og vi vil fortælle Johannes om hans dejlige dåbsdag når han bliver lidt større.

> 14. december 2002:
Julie og Mogens blev gift på Ringkøbing Rådhus. Vi var heldige at være inviteret med på rådhuset, hvor Hans Østergaard viede det meget smukke brudepar. Efter vielsen var der middag i Hover forsamlingshus. Alt var meget fint og veltilrettelagt! Bedstemor og bedstefar passede Johannes og det gik rigtig godt - det var i hvert fald det de sagde da vi kom hjem!
                                                                                     

> 9. Oktober 2002:
Johannes kom til verden 19:42 på Gentofte sygehus. 51cm. og 4025gr. [Billeder]. Johannes fik sit navn inden for de første få minutter efter han så dagens lys. Vi havde snakket en del navne, men den lille mand lignede en Johannes så der var ingen tvivl. Fødslen gik over al forventning og lille Johannes og mor havde det godt, mor var dog lidt udkørt. Vi fik en plads oppe på klinikken, hvilket var dejligt. Vi have nogle gode dage på barselsklinikken, men det var også fantastisk at komme hjem med det lille vidunder.                                

> 1. September 2002:
Skole start på DTU. (retning: Teknologi & Videnledelse)

> 28. Juni 2002:
Vi dimitterer begge i Sønderborg og dagen er bare vidunderlig. Vi har inviteret hele familien ned til os selv, hvor vi kunne meddele at vi var blevet forlovet. Det var en så smuk dag så den næsten overskyggede de efterfølgende udfordringer vi stod over for. Allerede om mandagen havde vi fyldt svigerfars nye VW transporter, hvorefter turen gik til Sjælland - nærmere betegnet Bispebjerg.  Vi valgte ikke at sige farvel til Sønderborg, men på snarligt gensyn..........